KOKULU VE KOKUSUZ İLAÇLAMA NASIL YAPILIR
İlaçlama haşerenin cinsine göre hamamböceği, pire, karınca, tahtakurusu, fare gümüşçün vb. farklılıklar göstermektedir. Öncelikle pestkontrol tespiti, riskli alanların analizi, haşere giriş yerleri, yuvalanabilecekleri alanlar gibi detaylar tespir edilerek risk analizi yapılır.Müşteri risk analizi planına göre bilgilendirilir ve hangi yöntemle ilaçlama yapılacağı konusunda bilgilendirme yapılır.Kapalı alanlarda kokusuz uygulama yapılması doğru bir tercih olacaktır. Uzmanlarımız tarafından haşere türüne göre ilaç ve yöntemi belirlenerek son sistem cihazlarımız ile uygulama yapılır. Kokulu veya kokusuz ilaçlama uygulama yöntemleri seçilirken haşere cinsi, yoğunluğu, alanın büyüklüğü ve fiziki şartları göz önüne alınıp değerlendirilerek yapılmalıdır.
Evinizde haşere problemleriniz ilaçlama ekiplerimiz tarafından detaylı olarak ilaçlanır ve eviniz tamamen böceklerden kurtulur.
Kokulu ilaçlama yönteminde ilaçlama yapılan alana 2-3 saat girmemeniz sonrasında havalandırma yapılarak girmeniz gerekmektedir. Kokusuz uygulama yapıldığında sıvı ve jel uygulama yapılır. Jel ilaçlamada jelin , haşereleri (özellikle hamamböceği ve karınca) kendisine çekici özelliği bulunmaktadır. Haşere ilacı alarak yuvasına taşır.Haşerelerin ilaca maruz kalmaları ve yuvalarına ilacı taşıyarak yuvalarında ölmeleri sağlanır. Kokusuz ilaçlamada, ilaç solunum yolu ile alınmaz mekânı terk etmenize gerek yoktur.
Detaylı bilgi ve randevu için irtibat numaralarımız:
0212 855 13 23
0212 855 13 22
0532 376 54 73